25 anys de Bany-al-Bahar 1991-2016

PRESENTACIO VIDEO DE BANY-AL-BAHR 25 ANYS 14 DE MAIG DE 2016

Sr. President del Consell de Mallorca
Sr. Batle de Banyalbufar
Sr. Rector de la Parroquia de Banyalbufar
Membres de la Junta Directiva
Banyalbufarins, Banyalbufarines. Amics i acompanyants.
Bon vespre a tothom.
Avui tots mos hem de felicitar, els assidus que sempre hi sou, els que han vingut poc, fins i tot els que no heu vengut mai, els que mai han participat d’una activitat de Bany-al-Bahar. Tots!!
Mos hem de felicitar perquè avui celebram que fa 25 anys va neixer Bany-al-Bahar. Celebram que un grup de persones es varen engrescar, il•lusionar i decidir que val la pena dedicar energies, temps i esforços per fer de Banyalbufar un gran poble. Entendre el passat per viure el present i millorar el futur.
O sigui; conèixer història i tradicions, recuperar i conservar la cultura del poble, el patrimoni històric i Natural i afavorir la participació popular per encarar un futur millor. Aquets objectius que tenim sempre present mos han donat força per arribar fins aquí.
Aquest vídeo que avui presentam, és un petit resum, una petita mostra del que ha estat i fet Bany-al-bahar durant 25 anys. No hi és tot ni lo millor, ni lo més important, és una representació.
Tenim molt clar que les iniciatives dutes a terme per l’Associació durant aquests 25 anys no haurien estat possible sense la col•laboració, la participació i el suport de les moltes persones que ens han acompanyat al llarg d’aquets temps.
Es per això que avui volem agrair de bon de veres la vostra col•laboració, la vostra ajuda, el vostre compromís. Volem donar les gràcies a les Institucions especialment a les persones sensibles a les nostres propostes. Govern Balear, Consell Insular, Ajuntament de Banyalbufar,a La Parròquia de Banyalbufar, als participants i col•laboradors de fora de Banyalbufar que son molts, escriptors, conferenciants, musics, Historiadors, grups d’excursionistes etc etc. Vull donar les gràcies també als membres de la Junta Directiva de Bany-al-Bahar de tots aquests anys per la il•lusió, la constància i la feina feta. Al suport dels 86 socis, a les persones que han fet el guió i seleccionat les imatges per la producció del vídeo que ara veurem, però sobretot els Banyalbufarins i banyalbufarines que heu cregut amb el projecte de Bany-al-Bahar. MOLTES GRÀCIES A TOTS.
Esper i desig que aquesta tasca no s’acabi, que s’incorporin persones joves amb iniciativa i noves idees per fer de Banyalbufar el poble que tots destjam.